Progres® – Pisara, joka muuttaa eläinten tulevaisuutta

Suomen Rehu on kehittänyt mäntyöljyn pihka-aineista Progres®-tuotteen, joka tukee eläinten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta.

Luonnollista

Progres® on mullistava rehukeksintö, joka perustuu pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja, tehokeinona tulehtuneiden haavojen hoidossa. Hankkija on pitkän kehitystyön tuloksena jalostanut pihkan tehoaineet ensimmäisenä maailmassa eläinten ruokinnassa toimivaan muotoon, tukemaan eläinten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta. Tuote jalostetaan suomalaisesta mäntyöljystä ja sen käyttö eläinten ruokinnassa on patentoitu. Progres® on keino tuottaa entistäkin luonnollisempia, puhtaampia ja turvallisempia elintarvikkeita.

Toimivaa

Kotieläintuotannon tehostuessa haitallisten bakteerien aiheuttamat ongelmat ovat yleistyneet kaikkialla maailmassa. Bakteeritulehdukset heikentävät eläinten hyvinvointia ja aiheuttavat merkittäviä tuotantotappioita viljelijöille. Valtaosa näistä ongelmista on piileviä ja ongelmat näkyvät eläinten heikompana kasvuna ja rehun hyväksikäyttönä. On arvioitu, että bakteeritulehdukset aiheuttavat jopa 15 % rehuhävikin käytännön tiloilla (P. van der Aar 2013). Tämä johtuu ravinnon huonommasta imeytymisestä ja sen suuremmasta tarpeesta eläimen omaan puolustukseen.

Progres® on rehuaine, joka tukee eläinten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta. Sen hyödyt on todennettu tieteellisissä kokeissa.

Voimaa

Proges® vastaa keskeisiin kotieläintuottajien, jalostavan teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Se tukee eläinten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta sekä edistää tuotannon kannattavuutta. Kuluttajille se tarjoaa mahdollisuuden entistäkin luonnollisempien, puhtaampien ja turvallisempien elintarvikkeiden saannin.

Progresin tehoaine ja sen toimintamekanismi tunnetaan, tehoaineen pitoisuus voidaan mitata ja taata. Sen hyödyt siipikarjan rehuissa on todennettu tieteellisin, julkaistavin kokein. Tuote tarjoaa asiakkaille vakaat hyödyt joka päivä 24/7. Sovelluskehitys muille eläimille - porsaat, vasikat, märehtijät - on käynnissä ja tulee johtamaan käytön laajentamiseen.

Progres® on uusi ja ainutlaatuinen rehuaine ja sen käyttö eläinten rehuissa on patentoitu. Tuote on rehuainerekisterissä ja se on turvallinen eläimille, ihmisille ja ympäristölle.

Jalostamme luonnon luomaa

Progres® on mullistava rehukeksintö, jolla on merkittävä, maailmanlaajuinen vientipotentiaali lukuisissa eri sovelluksissa. Sen juuret ovat suomalaisissa metsissä ja luonnon luomaa jalostaen se on kehitetty tukemaan eläinten ja ihmisten hyvinvointia. Suomalaisen osaamisen avulla metsien kätketty aarre on kehitetty vientituotteeksi, joka tukee kansantaloutta käyttämällä kotimaista raaka-ainetta, lisäämällä sen arvoa ja tuomalla uusia työpaikkoja ja vientituloja.