Tutkittua tietoa siipikarjanrehuista

Suomen Rehun siipikarjanrehujen tuotekehitys tuo käyttöösi tuoretta ravitsemustietoa ja testattuja ruokintaratkaisuja. Siipikarjanrehujen tuotekehitys perustuu pitkäjänteiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, jota tehdään jatkuvasti yhteistyössä koti- ja ulkomaisten kumppanien kanssa.

Eläinten terveys ja hyvinvointi sekä tuotannon tehokkuus, taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeimmät tuotekehityksen päämäärät. Suomen Rehun tutkimus- ja tuotekehitystyössä näitä päämääriä yhdistää muun muassa suolistoterveys ja suoliston tasapainoinen mikrobikanta. Suolistoterveys on edellytys eläinten vastustuskyvyn kehitykselle ja terveydelle sekä tehokkaalle ja häiriöttömälle kasvulle ja tuotannolle. Suolistoterveyttä tuotteissamme tukee rehuihin lisätty Progut® ja rihlaolomuoto.

Tuotannon tehokkuutta parannetaan ja typpipäästöjä vähennetään esimerkiksi eläinten aminohappojen saannin optimoinnilla, jolloin valkuaisen hyväksikäytön tehokkuus paranee ja typeneritys vähenee. Uusimpana esimerkkinä tästä kehitystyöstä on CreAmino®n käyttöönotto broilerrehuissa.