Suomen Rehun koti on Hankkijalla

Suomen Rehu Oy siirtyi Hankkija Oy:n omistukseen vuonna 2007 ja yhtiö fuusioitiin Hankkijaan vuonna 2008. Tällöin linjattiin, että Suomen Rehu säilytetään vahvana rehubrändinä Hankkijalla.

Hankkija Oy on nyt Suomen johtava eläinruokintatalo ja suurin teollisten rehujen valmistaja.

Perinteikkäällä ja arvostetulla Suomen Rehu –tuotemerkillä valmistetaan täysrehuja, puolitiivisteitä, tiivisteitä, erikoisrehuja ja premixejä. Valikoimissa ovat monipuoliset rehu- ja ruokintaratkaisut tuotantoeläinten lisäksi myös harraste-eläimille. Nautakarjan, sikojen, siipikarjan ja hevosten rehuja valmistetaan vuosittain yli 500 miljoonaa kiloa. Yhtiöllä on neljä rehutehdasta, jotka sijaitsevat Kotkassa, Turussa, Seinäjoella ja Säkylässä.


Suomen Rehu on tunnettu erityisesti edistyksellisestä tutkimustyöstä, tuotekehityksestä ja korkealaatuisista tuotteista ja palveluratkaisuista. Asiakkaille on tarjolla erittäin kattavat rehuanalyysi- ja ruokinnan suunnittelupalvelut. Suomen Rehun tuotteet ovat myynnissä Hankkijan ja Yrman myymälöissä.

Hankkija Oy vie Suomen Rehun tuotteita myös ulkomaille yli 30 maahan. Tärkeimmät vientikohteet ovat Venäjä, Skandinavia, Baltia ja muu Eurooppa. Merkittävimmät vientituotteet ovat hydrolysoidut hiiva-tuotteet Progut ja Progut Rumen, alkukasvatusrehut porsaille ja vasikoille, poikimisen ja porsimisen seudun erikoistuotteet sekä valkuaistiivisteet ja muut erikoisrehut.

Yhteystiedot

Rehutilaukset ja asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelu puh. 010 402 2020
tai sähköpostitse asiakaspalvelu@hankkija.fi

Hankkija Oy
Rehuliiketoiminta
PL 390 (Peltokuumolantie 4)
05801 Hyvinkää
puh. 010 76 83000

Laskutusosoite:
PL 5, 24101 Salo
Y-tunnus: 0224546-6

Puhelun hinta soitettaessa Hankkija Oy:n toimipaikkojen 010-alkuisiin numeroihin on 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min kaikista liittymistä.