Primo Electrolyte

Primo Electrolyte on täydennysrehuseos, elektrolyyttivalmiste, kotieläimille. Suositellaan käytettäväksi ruuansulatushäiriöiden riskitilanteissa sekä kuljetuksen yhteydessä korvaamaan veden, suolan ja energian puutetta.

Edut ja hyödyt:

- Sisältää nopeaa energiaa glukoosista, joka on eduksi esimerkiksi eläimen kuljetuksen jälkeen ja kovissa stressitilanteissa. Glukoosi edistää myös natriumin imeytymistä ja siten nestetasapainon ylläpitämistä.

- Sisältää Patentoidun Progutin, joka toimii tutkitusti bakteerimagneetin tavoin sitoen haitallisia mikrobeja suolistossa.

- Sisältää monipuolisesti suoloja (Kalium- ja natriumsuoloja), jotka lisäävät eläimen janon tunnetta ja siten ennaltaehkäisevät kuivumista.

Käyttöohje:

Tuoretta, puhdasta Primo Electrolyte-liuosta annetaan eläimille puhtaista juoma-astioista tai -automaateista ruuansulatushäiriön riskitilanteissa sekä hoidon tai toipumisen aikana.

Käyttöliuos valmistetaan sekoittamalla 22 g (=1 mittalusikka) Primo Electrolyte-jauhetta litraan puhdasta vettä.

Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä muun lääkitystarpeen määrittämiseksi.

Porsaille: 1-5 litraa valmista liuosta/päivä/10 porsasta vieroituksen yhteydessä.

Vasikoille: 1-1,5 litraa kaksi kertaa päivässä. Tarjoillaan erikseen omalla juottokerralla, ei maitojuoton kanssa samalla annostelulla.

 

 

Ravintoaineet

Sokeri 59,6 %
Natrium 9,3 %
Kalium 1,4 %


Tuoteversiot

Tuotekoodi Olomuoto Pakkauskoko
VIF82001 Jauhe 2 kg
VIF82002 Jauhe 10 kg

Naudanrehut

Naudanrehut

Sianrehut

Sianrehut

Siipikarjanrehut

Siipikarjanrehut

Poron ja riistan rehut