Jyri Kahre, sikatilojen asiantuntijamyyjä Pohjanmaa, Keski-Suomi, Itä-Suomi  

Kasvoin sikatilan poikana ja olen tehnyt töitä erilaisissa ammateissa, niin käytännönläheisissä kuin kaupallisissakin tehtävissä. Sikatilojen asiantuntijamyyjänä olen työskennellyt neljä vuotta, ja tässä työssä nämä kaksi asiaa yhdistyvät mielekkäällä tavalla.

Toiminta-alueenani on maakunta poikineen. Tavoitteena on päästä teidän kaikkien kanssa sanomaan käsipäivää - että en olisi vain ääni puhelimessa. Kun tapaamme, niin siinä vaikka kahvikupposen äärellä saadaan ajatus kohtaamaan siitä, mitä tilalla tavoitellaan ja tarvitaan. Yhdessä määritetään sitten askelmerkit kohti tavoitetta.

Jotkut haaveilevat lottovoitosta. Minä pidän tätä työtä lottovoittona, koska se on sitä missä viihdyn ja mitä tykkään tehdä. Haluan toimia teidän tilallisten parhaaksi ja arvostan teitä sekä osaamistanne.

Kun asiakas on tyytyväinen niin minäkin olen tyytyväinen. Olemme Sinua varten!

jyri.kahre@hankkija.fi

p. 010 402 7920

Tuula Honkamaa, sikatilojen asiantuntijamyyjä Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja osa Hämeestä

Työskentelen lähinnä alueella, joka alkaa Loimaalta koilliseen päätyen Jämsän korkeudelle. Suurin osa asiakkaistani sijaitsee sikatiheällä Loimaa - Huittinen - Punkalaidun  -alueella. Hankkijalle olen tullut vuonna 1998 ja toiminut erilaisissa maatalouskaupan tehtävissä.

Nykyisin teen töitä sikatilojen kanssa pääpainopisteen ollessa rehukaupassa, mutta toki myyn myös muita maataloustarvikkeita. Parasta työssä on, kun löydetään kullekin tilalle toimivimmat ratkaisut eri tilanteissa ja asiakkaalle jäisi tunne, että pyrimme yhteiseen päämäärään –  tilan kannattavaan ja tulokselliseen kehittämiseen.

tuula.honkamaa@hankkija.fi

p. 0107685268

Juha Tolppanen

Juha Tolppanen, sikatilojen asiantuntijamyyjä Varsinais-Suomi, Lounais-Häme, Uusimaa

Toimialueeni ulottuu Varsinais-Suomesta läntistä Satakuntaa kohden Porin korkeudelle asti. Olen alun perin kotoisin Pirkanmaalta. Mustialasta valmistumisestani asti olen työskennellyt käytännön sikatöissä, viimeiset 15 vuotta ison emakkosikalan vetäjänä. Taustastani johtuen uskon, että minulla on annettavaa ruokintaratkaisujen lisäksi myös sikatilojen arjessa vastaantulevissa käytännön haasteissa. Odotan innolla mahdollisuutta paneutua sikojen ja sikatilojen elämään uudesta näkökulmasta. Etsitään yhdessä parhaat ratkaisut Sinun tilallesi.

juha.tolppanen@hankkija.fi

p. 0104027912

Mikael Sundman, sikatilojen sekä siipikarjatilojen asiantuntijamyyjä, Pohjanmaan rannikkoalue

Työalueeni on Pohjanmaan rannikkoalueella ja pääpaino on rehuratkaisuissa sikatiloille sekä siipikarjatiloille. Olen tehnyt rehukauppaa Hankkijalla
vuodesta -87 ja rannikolla kun tehdään kaikki itse, niin iso rooli työssäni on tilojen omilla seoksilla, omista raaka-aineista ja komponenteista.
Työnilo tässä tehtävässä syntyy,  kun löytää jokaiselle toimivat ja kannattavat ratkaisut ruokintaan ja viljantuotantoon.
Myyntisalkussani löytyvät myöskaikki tarvittavat tarvikkeet viljanviljelyyn sika- ja kanatilalle.

mikael.sundman@hankkija.fi

p. 0104027921

Rehutilaukset pyydämme jättämään myyntineuvottelijoillemme:

Mikko Vuorinen 
(Tuula Honkamaan ja Juha Tolppasen alueet
)

mikko.vuorinen@hankkija.fi

p. 010 402 7086Raisa Kivistö
 (Jyri Kahren alue)

raisa.kivisto@hankkija.fi


p. 010 402 7632
Ann Walldén
 (Mikael Sundmanin alue)

ann.wallden@hankkija.fi


p. 010 402 7079


Mikko Vuorinen
Ann Wallden
Raisa Kivistö

Sianrehut

Sianrehut

Pyydä rehusta tarjous

Pyydä rehusta tarjous

Hankkija.fi

Hankkija.fi

Farmit.net

Farmit.net