Sinun asiantuntijasi

Terttu Koskela

Terttu Koskela, siipikarjatilojen asiantuntijamyyjä Turku

Olen toiminut maatalouskaupan alalla vilja- ja siipikaratilojen parissa. Hankkijalla aloitin siipikarjatilojen asiantuntijamyyjänä toukokuussa 2016. Tuotannonseuranta ja erilaiset tiloille sopivat ruokintamallit tekevät työstä mielenkiintoisen ja vaihtelevan. Arjen haasteisiin toimivan ratkaisun löytyminen yhdessä tuottajien kanssa on palkitsevaa.

Siipikarjatilojen parissa on kiva työskennellä ja mukavasti työn haasteellisuutta lisää siipikarjatilojen erilaisuus. Munintakanaloissa kun tavoitteet ovat kovin erilaiset verrattuna vaikkapa kalkkunakasvattamoihin. Rehukaupan lisäksi palvelen mielelläni myös tuotantopanos- ja viljakaupassa.

Timo Kaatikko

Timo Kaatikko, siipikarjatilojen asiantuntijamyyjä Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi

Olen toiminut rehualalla jo pitkään ja perehtynyt matkan varrella kaikkien eläinryhmien rehustukseen. Viimeiset 13 vuotta olen työskennellyt siipikarja-asiakkaiden parissa. Mielenkiintoiseksi työpäivät tekee tuotantotulosten seuranta sekä se, miten rehuratkaisumme toimivat asiakastiloilla. Siipikarjassa tulokset selviävät hyvinkin nopeasti. Teen myös jonkin verran nautarehukauppaa ja ruokintasuunnitelmia nautatiloille. Nautatiloilla on paljon muuttujia, ja nautojen ruokinta ja taloudellisen tuloksen tekeminen onkin haastavaa ja pitkäjännitteistä.

Kimmo Hakala, siipikarjatilojen asiantuntijamyyjä Varsinais-Suomi, Etelä-Suomi

Maatalouskaupan alalla aloitin Hankkijalla vuonna 2004. Ensimmäisenä työtehtävänä oli omamyyjä, joka hoiti niin rehut, lannoitteet, koneet kuin torjunta-aineetkin. Siitä sitten pikku hiljaa erikoistuin munivien kanojen asiantuntijamyyjäksi (myös luomukanatilat).

Työ on erittäin mieluisaa ja haastavaa, joka päivä on erilainen. Tilalla tehdään ruokintaratkaisut yhdessä ja seurataan kanojen syöntiä, painoa ja munan painoa; miten on onnistuttu. Samalla kartoitetaan myös kasvinviljelypuolen tarpeet: tuotantopanokset ja Kasvuohjelma-ratkaisut niin, että pelloilla kasvaa hyvälaatuinen ja tavoitteen mukainen sato. Tilan parhaaksi pyrin toimimaan aina.

Kimmo Virtanen broilertilojen asiantuntijamyyjä, Etelä-Suomi

Toimin broilertilojen asiantuntijamyyjänä Etelä-Suomen alueella. Pääpaino on rehuasioilla. Rehuilla on suuri merkitys eläinten hyvinvointiin, terveydentilaan, tuotantotuloksiin ym. Käyn päivittäin asiakkaiden luona; analysoimme edellisen erän tulokset, keskustelemme ajankohtaiset asiat ja päivitämme kaupalliset kuviot.  Näiden asioiden sekä asiakkaan palautteen ja odotuksien pohjalta sovitaan yhdessä heille paras rehuratkaisu. Asiakkaat ovat mukavia ja työ mielenkiintoista, joten teen tätä työtä mielelläni.

Siipikarjanrehut

Siipikarjanrehut

Pyydä rehusta tarjous

Pyydä rehusta tarjous

Progres®

Progres

CreAMINO®

CreAMINO