Aidosti Sopiva®

”Ei sillä näyllä ole väliä, kunhan on maittavaa”, totesi Metsolan Antti rehusta puhuttaessa. Se oli kainuulaisen pitkän linjan pienviljelijän kriteeri oman karjansa rehujen suunnittelulle 1980-luvun loppuun sijoittuneessa Metsolat tv-sarjassa. Jo silloin tilakohtaiset erot kotoisissa rehuissa, eläinaineksessa sekä tavoitteissa huusivat yksilöllisesti suunniteltujen rehujen nimeen.

Nyt 30-vuotta myöhemmin tilakohtaisesti suunnitellut Sopiva-tuotteet ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomessa. Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt Sopivalle rekisteröidyn tavaramerkin. Rekisteröity tavaramerkki on lupaus kuluttajalle, ja meidän kunnia-asiamme on lunastaa tämä lupaus.

Kun käsissäsi on Sopiva®, tiedät saaneesi enemmän. Sopiva-tuote on aina meidän ja tilan yhteiskehityksen tulos. Se optimoitu täysin tilan kotoisten rehujen pohjalta, tilan tekniikkaan sopivaksi ja tavoitteet toteuttavaksi. Sopiva kotouttaa karjaan ja nurmeen tehdyt panostukset täysimääräisesti. Optimointi tapahtuu tuoreimman tieteellisen ruokintatiedon perusteella Hankkijan omalla ohjelmalla. Rehun valmistuksessa on käytettävissä Hankkijan ainutlaatuiset rehuinnovaatiot ja raaka-ainevalikoima. Uudelleen optimointi tehdään joka ikisen tilauksen yhteydessä. Rekisteröidyn tavaramerkin -logosta tunnistat aidosti Sopivan.