25.01.2016

Tiedätkö mitä rehusi maksaa syksyllä? - Tee Suomen Rehun termiinikauppa niin tiedät!

Rehujen termiiniikauppa on moderni tapa tehdä rehukauppaa hallituin riskein. Hankkija kuuluu Euroopan suurimpiin rehuraaka-aineiden hankintaketjuihin. Laajan verkostomme ja markkinaosaamisemme avulla voimme ennustaa rehujen ja raaka-aineiden hintakehityksen sekä siten tarjota sinulle rehujen termiinisopimuksen.

Rehujen ja rehuraaka-aineiden, kuten rypsirouheen, termiinikauppa mahdollistaa käytännössä jo tänään rehujen ja rehuraaka-aineiden hinnan kiinnityksen tuleviin ostoihin. Esimerkiksi samalla, kun teet tilausta tämän päivän rehukuormasta, voit myös tehdä hintasopimuksen jo vaikka toukokuun ja elokuun rehueristä. Kaikkia rehuostoja ei välttämättä kannata kiinnittää: termiinin voi ja kannattaakin tehdä vain osaan rehuvolyymista. Osan rehuostoista voi jättää tulevaisuuteen ostettavaksi päivän markkinahintaan.

Termiinikauppa on hyvä tapa ennakoida kustannuksia ja pienentää markkinariskiä.  Viime vuonna rehujen ja rehuraaka-aineiden hinnan vaihtelut ovat olleet hillittyjä, mutta jo muutaman vuoden historialla rehuraaka-aineiden hinnoissa on nähtävissä suurta vaihtelua.  Markkinaosaaminen korostuu suurien muutosten aikaan, mutta aina oikea-aikainen osto kannattaa.

Isoja rehukauppoja ei kannata jättää vain päivän hinnan varaan. Pohditaan yhdessä tilallesi parhaat rehujesi ostoajankohdat. Ota markkinariskit hallintaan ja valitse termiinisopimus.

Lisätietoja termiinikaupasta ja tarjoukset asiantuntijamyyjältäsi!