10.02.2015

Suomen kattavin lihanautojen rehuvalikoima kehittyy

Suomen Rehu on panostanut vahvasti naudanlihatilojen ruokintaan ja ruokintaratkaisuihin. Kaikkien tuotteiden taustalla on vahvaa osaamista ja tutkittua tietoa, jonka soveltaminen tilatason ratkaisuiksi muodostaa ruokinnallisen osaamisen vahvan peruskiven.

Kannattava ja tehokas lihakarjan kasvu lähtee laadukkaasta vasikan ruokinnasta. Laajasta Primo-juomarehuvalikoimasta löydät juuri oikean tuotteen Sinun tilanteeseesi. Juomarehu on ensimmäisen 8 viikon aikana yksimahaisen vasikan luonnollisin ravinteiden lähde. Primo-juomarehut sisältävät myös patentoidun Progut®-suolistoparanteen.

Kustannustehokkaan naudanlihantuotannon tarpeisiin on suunniteltu monipuoliset Primo Kasvatus -rehut, jotka tukevat tehokkaasti naudan kasvua ja sisältävät pötsin hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita. Hallittu tärkkelyspitoisuus vähentää rasvoittumista ja pötsin happamoitumista.

Tutustu uudistuneeseen lihakarjan Primo-ruokintaohjelmaan.

Maan laajin komponenttivalikoima

Suomen Rehulla on maan laajin komponenttivalikoima, josta löytyy ratkaisu kaikkiin tilan tarpeisiin. Seosrehuruokinnassa seoksen maittavuutta seuraa hyvä syönti ja vahvat kasvutulokset. Komponenttivalikoimasta löydät niin prosessoituja seoksia kuin tuoreita komponentteja.

Tutustu Suomen Rehun laajaan komponenttivalikoimaan.

Rehuja mittatilaustyönä

Ainoana toimijana valtakunnassa Suomen Rehu tarjoaa rehuja myös mittatilaustyönä. Sopiva-rehut ovat asiakaskohtaisesti suunniteltuja tuotteita, jotka täydentävät kotoisia rehuja juuri oikealla tavalla. Haettaessa mittakaavaetuja ja sitä kautta kustannustehokkuutta, ei karjaa kannata yliruokkia mutta parhaita kasvuja haettaessa ei myöskään jättää mitään tärkeitä osia puuttumaan.

Lue lisää Sopiva-rehuista ja katso video!

Suomen Rehu tarjoaa juuri oikean ruokintaratkaisun kaikkiin lihakarjatilan tilanteisiin, oli ruokintasi minkälainen tahansa. Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijamyyjään.

Talven kampanjaetu!

Kasvukivennäinen 299,00 €/900 kg suursäkki.

Kysy tarjous Farmarin Viljaseoksesta ja Primo Kasvatus I:stä myyjältäsi!

Tarjoukset 31.3.2015 asti.