Ainutlaatuiset rehukonseptit tilasi parhaaksi

Pitkän kehitystyön tuloksena luodut ainutlaatuiset rehukonseptit ovat suunniteltu helpottamaan rehuvalintaasi lypsylehmien rehuissa. Rehukonseptit sisältävät valmiiksi hiotun paketin tehoaineita lähes jokaisen tilan tarpeisiin. Rehukonseptimerkintöjen perusteella löydät tuotteet mm. vähäkuituisien säilörehujen täydentämiseen, tiinehtyvyyden tueksi ja maidon pitoisuuksia nostamaan.

MaitoPro - maito läikkymään!

MaitoPro-rehuilla saat lisää maitoa: MaitoPro-rehut ovat nostaneet tilojen maitotuotosta keskimäärin 1,5 l/lehmä/pv. MaitoPro-rehujen teho perustuu patentoituun Progut-suolistoparanteeseen, pötsin pH-tason optimointiin sekä hyvin imeytyviin orgaanisiin hivenaineisiin. Kaikki MaitoPro-rehut sisältävät myös korkean tuotoksen tueksi propyleeniglykolia.

Lue lisää ja katso MaitoPro-tuotteet

Pitoisuusrehut - nostetta maidon rasva- ja valkuaispitoisuuteen!

Pitoisuusrehut sisältävät oikeassa suhteessa energiaa ja valkuaista korkeiden pitoisuuksien ylläpitämiseen. Pitoisuusrehuissa on tasaisesti vapautuva pötsiystävällinen tärkkelyskoostumus ja sopivasti suojattua kovaa rasvaa lisäenergiaksi. Näissä on myös runsaasti rypsivalkuaista korkeatuottoisten lehmien OIV-saannin varmistamiseen.

Lue lisää ja katso Pitoisuusrehu-tuotteet

PötsiPro-rehuilla terve ja tehokas pötsi

PötsiPro-konseptin rehut hillitsevät monitehoisesti pötsin pH-vaihteluja ja vähentävät hapanpötsin esiintymistä. PötsiPro-rehujen IFE-arvo on matala: ne sisältävät tasaisesti pötsissä vapautuvia kuitupitoisia raaka-aineita, kuten melassileikettä ja vehnälesettä, maltillisen viljapitoisuuden lisäksi. PötsiPro-rehuihin on lisätty myös pötsin pH:ta puskuroivia aineita, kuten emäksistä magnesiumoksidia ja natriumbikarbonaattia. PötsiPro-rehuilla voit tarvittaessa nostaa väkirehun käyttömäärää ja korvata osittain puuttuvaa säilörehua. Vältä hapanpötsi - valitse PötsiPro! 

Lue lisää ja katso PötsiPro-tuotteet

Virta-energiarehut - tuotosta, terveyttä ja kestävyyttä vastapoikineille!

Virta-energiarehut ylläpitävät korkeaa syöntiä poikimisen jälkeen ja hillitsevät lehmän laihtumista. Paremman energiataseen seurauksena lehmän terveys säilyy ja tiinehtyvyys parantuu. Virta-energiarehut sisältävät Progres®- ja Progut®-tehoaineita sekä runsaasti veren sokeripitoisuutta tukevia nesteitä. Virta-energiarehut ennaltaehkäisevät piilevää ketoosia tehokkaasti, eivätkä sisällä runsaasti maksaa kuormittavaa rasvaa tai pötsiä happamoittavia nopeasti hajoavia hiilihydraatteja. Virta-energiarehut antavat lisää virtaa maidontuotantoon!

Lue lisää ja katso Virta-tuotteet

Progres® - tehopisara suomalaisesta metsästä

Progres® on mullistava rehukeksintö, joka perustuu pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Progres® muuntaa pötsin mikrobistoa tuottavampaan suuntaan. Sen ansiosta pötsissä syntyy rehuista enemmän propionihappoa, joka on tärkein verensokerin lähtöaine maksalle. Lypsylehmillä tehdyissä ruokintakokeissa on osoitettu, että Progres® vähentää ketoosista johtuvaa maidon rasvapitoisuuden nousua ja lehmien laihtumista lypsykauden alussa.

Lue lisää ja katso Progres-tuotteet

Progut® - uuden sukupolven hiiva

Progut® on patentoitu hiivavalmiste. Sen teho perustuu hiivan patentoituun prosessointiin, jossa hiivasolun aktiiviset aineet on vapautettu lehmän käyttöön. Progut® lisää tutkitusti pötsimikrobien lukumäärää ja niiden aktiivisuutta: rehusta saadaan enemmän maitoa. Progut® on tieteellisissä tutkimuksissa lisännyt maitotuotosta keskimäärin 6% ja laskenut myös lehmien maidon solupitoisuutta.

Lue lisää ja katso Progut-tuotteet

Orgaaniset hivenaineet

Korkeatuottoinen lehmä tarvitsee erityisesti seleeniä, sinkkiä, kuparia ja mangaania hyvän tiinehtyvyyden sekä utare- ja sorkkaterveyden tueksi. Orgaaniset hivenaineet imeytyvät suolistossa tehokkaasti aminohappojen tavoin, joten niiden hyväksikäyttö on epäorgaanisia hivenaineita korkeampi.

Lue lisää ja katso Orgaanisia hivenaineita sisältävät tuotteet

Hidas tärkkelys

Pötsiystävällistä tasaisesti hajoavaa tärkkelystä.

Lue lisää ja katso Hidas tärkkelys-tuotteet

Matala tärkkelys

Matalatärkkelyksinen tuote mahdollistaa runsaan oman viljan käytön.

Lue lisää ja katso Matala tärkkelys-tuotteet