20.10.2017

Turun rehutehtaan perinteikkäiden seinien sisällä uusinta tekniikkaa

Salmatec -raekone

Hankkijan Turun rehutehtaalla, Sampolassa, on syyskuussa otettu käyttöön uusi raekone. Salmatec-raekoneen myötä kapasiteetti on tällä linjalla yli kaksinkertainen aiempaan verrattuna. Samalla linjan energiatehokkuus parani oleellisesti. Energiatehokkuuteen vaikuttaa mm. materiaalivirran tasaisuus. 

Jatkuva kehittäminen on osa meitä. Tehtaidemme tekniikkaa, laitekantaa ja muita toimintoja uusitaan sekä kehitetään jatkuvasti. Asiakkaamme menestyminen on meille sydämen asia. Niinpä valmistamiemme rehujen ravitsemuksellinen ja tekninen laatu, toimitusvarmuus – ja täsmällisyys sekä joustavuus ovat sitä meille myös. Tekniset ratkaisut ja uusimman tekniikan käyttöönotto varmistavat omalta osaltaan,että tarjoamamme Suomen Rehu -ruokintaratkaisut hyödyttävät asiakkaitamme - onnistuneena ja sujuvana ruokintana sekä parempana kannattavuutena.

Turun rehutehtaan uusi viljalaitos otettiin käyttöön kevättalvella. Investointi varmistaa Sampolan raaka-ainehuoltoa niin lisääntyneen varastointikapasiteetin kuin viljan laadunmukaisen erittelyn ansiosta. Viljalaitos toimii automaattisesti viljaeristä otettavia näytteitä myöden ja vastaanotto on joustavaa, nopeaa ja tehokasta. 

Valmistamme Turun tehtaalla sian- ja siipikarjan rehuja.  Tarkkaan analysoiduista, ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetut ruokintaratkaisut jalostuvat kotieläintiloilla puhtaiksi suomalaisiksi elintarvikkeiksi.