29.11.2016

Suomen Rehu Eurotier 2016 -näyttelyssä

Hankkijan Suomen Rehu – tiimi osallistui 15.–18.11.2016 Hannoverissa järjestettyyn Eurotier 2016-
näyttelyyn.  Uusin innovaatio, ainutlaatuinen Progres® herätti erittäin paljon kiinnostusta, kuten myös Progut®, patentoitu hiivavalmiste. Tieteellisesti todennetuille ratkaisuille on kysyntää. 

Kansainvälinen Eurotier-näyttely on kohtaamispaikka tavata yhteistyökumppaneita, verkostoitua ja tutustua uusiin yhteistyötahoihin.  Progres®, jolla on jo kolme patenttia Suomessa ja yksi USA:ssa, on mullistava rehukeksintö, joka perustuu pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja tulehtuneiden haavojen hoidossa. Pihkan voimasta kertovat myös tervan monet hyvät ominaisuudet. Ensimmäisenä maailmassa Hankkijan Suomen Rehu on jalostanut pihkan eläinten ruokinnassa toimivaan muotoon, tukemaan eläinten hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta. 38 maassa patentoidun Progut-rehuaineen vastustuskykyä ja suolistoterveyttä tukevat ominaisuudet ovat puolestaan tulleet tutuiksi jo noin parissakymmenessä maassa.

Vientimarkkinoiden avautuminen on pitkäjänteistä työtä. Ainutlaatuiset, todellista asiakastarvetta vastaavat tuotteet ja ratkaisut, joilla on tieteellisesti todistetut ja vakaat hyödyt kilpailukykyiseen hintaan, ovat avain kansainvälisille markkinoille.  Lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen, innostunut ja kattava jälleenmyyjäverkosto. Suomen Rehun vientitiimi tarjoaa jälleenmyyjille ja tuotteiden käyttäjille hyvän teknisen tuen sekä jatkuvuuden tuotekehityksessä.

Eurotier 2016 – näyttelyssä vieraili 163 000 kävijää, joista 36 000 kävijää ulkomailta. Näytteilleasettajia oli yhteensä 2629 kpl 58 eri maasta.