03.04.2018

Pihka(ss)a juomarehuihin!

Nyt se on vihdoin täällä, nimittäin Progres® vasikkarehuissa. Progres antaa tutkimusten perusteella parhaan mahdollisen tuen vasikoiden kasvuun edistämällä suolistoterveyttä. Pihkan resiinihapoista valmistettu Progres vähentää voimakkaasti haitallisten bakteerien määrää suolistossa ja ylläpitää hyvien maitohappobakteerien kantaa. Kun suoliston vastustuskyky taudinaiheuttajia kohtaan paranee, vasikan kasvukyky pysyy koko juottokauden hyvänä, eikä notkahduksia tule.

Juottokauden parempi vastustuskyky näkyy suoraan vasikan parempana kasvuna. Progres® on lisännyt juottovasikoiden päiväkasvua jopa 10 prosenttia verrattuna markkinoiden tehokkaimpaan kasvua parantavaan kasviuutevalmisteeseen.

Hankkijan uudistuneet juomarehut sisältävät ainutlaatuisella tavalla vaikuttavan Progresin. Tuote on voittanut Hollannissa vuoden 2017 parhaan vasikkainnovaatiopalkinnon. Kannattaa kokeilla!

Progres, pisara joka muuttaa vasikoiden tulevaisuutta

  • Parempi suolistoterveys
  • Parempi kasvu ja rehuhyötysuhde

Uudistuneiden juomarehujen tutustumistarjouksena saat +10 % kaupan päälle.

Minimitilausmäärä 10 säkkiä. Kampanja on voimassa 15.4.-15.5.2018. Kampanja koskee kaikkia juomarehuja. Juomarehuista Primo Acid, Primo Powermix ja Primo Expert sisältävät Progres-innovaation.