14.03.2018

Kohta mennään taas, kevät on pian täällä!

 

Kohta mennään, kevät on pian täällä! Keväässä on ”se jokin”, mitä ei voi selittää sanoin. ”Sen jonkin” tuntee siitä, että se koskettaa ihmisiä. Näillä samoilla sanoilla suunnittelija Lasse Kovanen kuvaa muotoilijan tärkeintä ja arvokkainta kykyä lisätä tuotteeseen ”se jokin”.

Kaisla-pussilakanan koko 150x210 cm ja tyynyliinan koko 50x60 cm.

”Se jokin” toistuu myös kivennäisruokinnassa. Sen onnistumista on vaikea konkretisoida, sen pikemminkin aistii, mutta jos siitä puuttuu ”se jokin”, se ei tunnu miltään. Vain pahimmat kivennäisaineiden ja hiventen puutostilat voi huomata. Aisti, tunnet kyllä sen.

Suunnittelija Lasse Kovanen on luonut ”sitä jotain” laadukkaaseen Pentik Kaisla -pussilakanasettiin. Nyt myös Sinulla on mahdollisuus päästä aistimaan ja virkistymään tilatessasi kevään kivennäiset Hankkijalta. Yli 1200 kg kivennäisiä ostaneille kaupan päälle Pentik Kaisla -pussilakanasetti. Tilausmäärän noustessa yli 2400 kg:aan, saat kaupan päälle kaksi (2) kappaletta Pentik Kaisla -pussilakanasettejä. Kampanja on voimassa 15.3.-30.4.2018 tehdyille tilauksille.

Turvaa rauhalliset unet valitsemalla tilallesi suunniteltu Sopivakivennäinen® tai valitse laajasta tuotevalikoimastamme sinulle paras. Erityisesti korkeatuottoisille karjoille suunnitellut Plus-kivennäiset ovat oiva valinta, sarjasta löytyvät esimerkiksi hedelmällisyyttä tukevat mureinen Lypsy Namino Tiineys+ ja jauheinen Lypsykivennäinen Tiineys+. Laatua ja varmuutta tehokkaaseen naudanlihantuotantoon saat vahvasta Pihvikivennäisestä.

Kaisla pussilakanasetti toimitetaan kotiin sopivasti ennen äitienpäivää.